Domain-driven Design

‹ Terug

Domain-driven Design - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Domain-driven Design voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Domain-driven cursus maakt u kennis met de verschillende key concepten of het Domain-driven design model. Het begint met een introductie en u leert de belangrijkste principes en componenten van het Domain-driven Design model. Tenslotte leert u over de methodieken en de applicatie architectuur.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de voordelen van domain-driven design, CWRS model, factories, repositories en nog veel meer.Uw resultaatNa afronding van deze cursus bent u bekend met de belangrijkste principes en componenten van het Domain-driven Design model.DoelgroepSoftwareontwikkelaar, WebontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenIntroduction to Domain-driven DesignComponents of Domain-driven DesignExpanding Design PatternsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo