Docker for Windows Server

‹ Terug

Docker for Windows Server - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 179

Ga naar Docker for Windows Server voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Docker cursus leer je hoe je gebruik kunt maken van de Docker-containermogelijkheid die aanwezig is in Windows Server 2016 .Je leert de verschillende termen van Docker zoals containerization, hoe Dockerfiles gebruikt worden om Docker-afbeeldingen te bouwen en hoe een container een actieve instance van een afbeelding is. Daarnaast leer je hoe Docker wordt geïntegreerd met Windows 10 en Windows Server 2016 en het verschil tussen Windows Server- en Hyper-V-containers. Verder leer je hoe Docker installeert op Windows 10 en Windows Server 2016 installeert en hoe je afbeeldingen en containers kunt beheren. Tot slot worden Docker command line tools en API's besproken en hoe je Docker CLI gebruikt om verschillende aspecten van het Docker-ecosysteem te beheren.Uw resultaatJe bent bekend met hoe je gebruik kunt maken van de Docker-containermogelijkheid die aanwezig is in Windows Server 2016.DoelgroepSysteembeheerderInhoud cursusHoofdstukkenDocker IntroductionDocker and WindowsDocker Installation and ManagementDocker Programmatic AccessMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo