Fundamentals of IBM Verse 2016

‹ Terug

Fundamentals of IBM Verse 2016 - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Fundamentals of IBM Verse 2016 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Verse 2016 eindgebruikers cursus van IBM leer je de functionaliteiten kennen van de applicatie.Ga aan de slag met de interface en beschikbare tools voor het aanpassen en opslaan van e-mails, het organiseren van de e-mails en het gebruikmaken van contact en chat functionaliteiten.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn importeren en beheren van contacten, configuratie van de chatfunctionaliteiten en het ontwikkelen van events en meetings.Uw resultaatJe bent bekend met de functionaliteiten van IBM verse 2016.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenIBM Verse 2016: Sending & Receiving EmailsIBM Verse 2016: Formatting EmailsIBM Verse 2016: Organizing EmailsIBM Verse 2016: Contact & Chat ToolsIBM Verse 2016: Calendar ToolsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo