HAVO Aardrijkskunde

‹ Terug

HAVO Aardrijkskunde - NHA

Niveau:
HAVO
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 249

Ga naar HAVO Aardrijkskunde voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Haal het officiƫle staatsexamen HAVO Aardrijkskundecomplete lesstof + examentraining Aardrijkskunde op HAVO-niveau: dat is meer dan alleen topografie en atlassen doorpluizen. Naast kennis van de aarde krijg je ook waardevolle inzichten hoe aardrijkskundige zaken met elkaar samenhangen. Van de kalksteentorens in de Baai van Ha Long in Vietnam tot de waterafvoer in Pannerden en van de treinen in Afrika tot de Stedelijke ontwikkeling in Haarlem: met aardrijkskunde reis je de wereld over. Naast het onderdeel algemene aardrijkskunde biedt deze cursus een pakket onderwerpen dat jaarlijks wisselt. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Braziliƫ; wateroverlast en leefomgeving; stedelijke problematiek en urbanisatie. De lessen van de cursus zijn afgestemd op het staatsexamen HAVO. Zo ben je perfect voorbereid als je examen doet. Aan het begin van de cursus krijg je alle informatie over de onderwerpen van dit jaar. Voor de cursus heb je een recente uitgave van de Grote Bosatlas nodig.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.