EC-Council Certified Secure Programmer .Net (ECSP) - incl. examen

  • Home/
  • Rubrieken/
  • EC-Council Certified Secure Programmer .Net (ECSP) - incl. examen
‹ Terug

EC-Council Certified Secure Programmer .Net (ECSP) - incl. examen - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
24
Lesgeld per termijn:
€ 929

Ga naar EC-Council Certified Secure Programmer .Net (ECSP) - incl. examen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze cursus leer je hoogwaardige veilige applicaties te ontwikkelen. Dit doe je aan de hand van de software life cycle die bestaat uit designing, implementing en deployment van applicaties. Zo leer je beveiligingsfouten te herkennen en leer je maatregelen te nemen gedurende de software life cycle om zo de kwaliteit van de op te leveren producten te waarborgen.Deze cursus is inclusief examenvoucher, certificaat van deelname, Instructor led training modules en officiele e-courseware. Icttrainingen.nl is de enige geautoriseerde partner van EC-Council voor online trainingen in Nederland.Uw resultaatNa afloop van deze cursus ben je in staat om hoogwaardige veilige applicaties te ontwikkelen. Tevens ben je optimaal voorbereidt op het EC-Council Certified Secure Programmer .Net (ECSP) examen.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor iedereen die op een veilige manier wilt leren programmeren.Inhoud cursusHoofdstukkenIntroduction to .NET Application Security.NET Framework SecurityInput Validation and Output Encoding.NET Authentication and AuthorizationSecure Session and State Management.NET Cryptography.NET Error Handling, Auditing, and Logging.NET Secure File Handling.NET Configuration Management and Secure Code ReviewMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo