Fundamentals of Microsoft Office 365 Outlook Online

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Fundamentals of Microsoft Office 365 Outlook Online
‹ Terug

Fundamentals of Microsoft Office 365 Outlook Online - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
8
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Fundamentals of Microsoft Office 365 Outlook Online voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze cursus maak je op een interactieve manier kennis met de basisfunctionaliteiten van Microsoft Office 365 Outlook online. Denk hierbij aan het gebruiken van de interface van Outlook, hoe je e-mails kunt versturen met bijlagen, het aanmaken van out of office berichten en het personaliseren van e-mails.Tenslotte leer je hoe je e-mails kunt organiseren in outlook, hoe je kunt labelen, het gebruik maken van bestanden en het beheren van contacten.Uw resultaatNa succesvolle afronding ben je bekend met de basisfunctionaliteiten van Microsoft Office 365 Outlook online.DoelgroepOfficegebruikersInhoud cursusHoofdstukken:Outlook Online: Customization Outlook Online: Sending & Receiving Email Outlook Online: Formatting Email Outlook Online: Organizing Email Outlook Online: Contact Tools Outlook Online: Calendar Tools Meer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo