Adobe Flash Professional CC 2015

‹ Terug

Adobe Flash Professional CC 2015 - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Adobe Flash Professional CC 2015 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Adobe Flash training / cursus leert u de basis en geavanceerde mogelijkheden van Adobe Flash Professional CC 2015 kennen. U leert onder andere hoe u nieuwe documenten kunt creƫren in Flash Professional, tekenen in Flash Professional, geavanceerde transformation tools en bijvoorbeeld het gebruikmaken van de tijdlijn en animaties. Tenslotte leert u programmeren in Adobe Flash Professional en krijgt u een introductie over de ActionScript syntax.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Flash documents, panels, rulers, guides, snapping, paint bucket tool, eye dropper tool en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze Flash cursus bent u bekend met de basis en geavanceerde mogelijkheden van Adobe Flash Professional CC 2015.DoelgroepWebontwikkelaars die willen leren werken met Flash. Kennis van een voorgaande versie van Flash is niet benodigd.Inhoud cursusDe training / cursus Adobe Flash Professional CC 2015 is opgebouwd uit verschillende lessen:Adobe Flash Professional CC 2015 FundamentalsDrawing with Adobe Flash Professional CC 2015Adobe Flash Professional CC 2015 ToolsAdobe Flash Professional CC 2015 AnimationsAdobe Flash Professional CC 2015 ProgrammingMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo