Android 7.0 for end users

‹ Terug

Android 7.0 for end users - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
9
Lesgeld per termijn:
€ 299

Ga naar Android 7.0 for end users voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Android 7.0 training/cursus leer je als eindgebruiker Android 7.0 te gebruiken. Je leert de verschillende functionaliteiten van Android 7.0 kennen zoals het beheren van Mobiele Windows applicaties.Je maakt daarnaast kennis met de vele mogelijkheden die er zijn binnen Android 7.0. Hierbij kun je denken aan het beheren van contacten, het beheren van events en het delen van informatie.Tenslotte maak je kennis met de camera en foto functies en de configuratie van verschillende devices.Uw resultaatNa het succesvol afronden van de cursus ben je bekend met de basisfunctionaliteiten van Android 7.0.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenAndroid 7.0: Navigation & SetupAndroid 7.0: Installing & Managing AppsAndroid 7.0: Using EmailAndroid 7.0: Managing ContactsAndroid 7.0: Managing Events & AlarmsAndroid 7.0: Using ChromeAndroid 7.0: Retrieving & Sharing InformationAndroid 7.0: Using The Camera & Photo ToolsAndroid 7.0: Listening to MusicAndroid 7.0: Configuring DevicesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo