Accountmanager

‹ Terug

Accountmanager - NHA

Niveau:
Commercieel
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 299

Ga naar Accountmanager voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ontrafel alle salesgeheimen en volg de opleiding Accountmanager Wat beweegt mensen? Waarom willen klanten die ene dure tas kopen? Wat maakt die parfum zo aantrekkelijk? Bij sales komt een flinke dosis mensenkennis om de hoek kijken. In de Accountmanager opleiding leer je hoe je producten en diensten zo effectief mogelijk onder de aandacht brengt en succesvol deals sluit. Het allerbelangrijkste? Inzicht in wat mensen motiveert, helpt je meer te verkopen. In deze sales-opleiding besteed je dan ook uitgebreid aandacht aan psychologie&gesprekstechnieken. Wat doe je als je gesprekspartner zegt?ik wil overgaan op andere printers?? Welke behoefte schuilt er achter de printervraag? Hoe achterhaal je die behoefte? Verkoopgesprek sturen En hoe leid je een verkoopgesprek? Hoe help je een klant zo goed mogelijk zodat ook vervolgdeals in het vooruitzicht liggen? Van acquisitie tot deal: bij sales zijn strategie en het salesproces ook belangrijk. Hoe ziet het traject van wens naar order er precies uit? Wat doe je als de geldigheidsduur bijna voorbij is en de klant nog niet een offerte geaccordeerd heeft? En hoe kom je aan nieuwe klanten? Hoe acquireer je? Je ontdekt het allemaal in de opleiding Accountmanager. CRM bijhouden en presenteren In de opleiding behandel je onderwerpen als: de salescyclus; marktonderzoek; verschillende strategie├źn; Customer Relationship Management; presentatie en beursverkopen. Je oefent ook met het maken van verschillende analyses. Daarnaast verfijn je verkooptechnieken zodat je deze direct toe kunt passen. Diploma Accountmanager Met een diploma kom je makkelijker aan een goede baan in de wereld van sales en marketing. Met de opleiding ben je goed voorbereid op het examen en diploma Accountmanager. Met het NHA-diploma Accountmanager kun je solliciteren op functies als: verkoper salesmedewerker accountmanager Word een echte salesprof Leer alles over acquisitie, vraagtechnieken en accountmanagement. En bemachtig uiteindelijk het felbegeerde NHA-diploma. Volg de opleiding Accountmanager.

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.