Fundamentals of Google Team Drives

‹ Terug

Fundamentals of Google Team Drives - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
3
Lesgeld per termijn:
€ 129

Ga naar Fundamentals of Google Team Drives voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Team Drives cursus maak je kennis met de functionaliteiten van Google team drives.Je leert hoe je nieuwe teams kunt maken, hoe je documenten kunt importeren en hoe je documenten kunt ontwikkelen. Daarnaast leer je hoe je folders kunt beheren.Tenslotte leer je in Google team drives de instellingen op de juiste manier in te stellen en toe te passen.Uw resultaatNa succesvolle afronding ben je bekend met de functionaliteiten van Google team drives.DoelgroepEindgebruikersInhoud cursusHoofdstukkenGoogle Team Drives: Using the Storage ToolsGoogle Team Drives: Organizing DocumentsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo