Apache Kafka

‹ Terug

Apache Kafka - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
12
Lesgeld per termijn:
€ 249

Ga naar Apache Kafka voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Kafka training / cursus maakt u kennis met het messaging systeem Apache Kafka. U leert met name de basisconcepten van Apache Kafka kennen zodat u weet welke afwegingen u moet maken om te kiezen voor Kafka. Tevens leert u meer over de beschikbare APIs, data serialization & deserialization technieken/strategiƫn voor het testen van Kafka.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de architectuur van Kafka, Kafka brokers, Puppet, Graphite, Java VM, Hadoop consumer API, AsyncProducer API en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de basis van Apache Kafka.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor iedereen die van plan is Apache Kafka te implementeren en/of te beheren.Inhoud cursusDe training / cursus Apache Kafka is opgebouwd uit verschillende lessen:Apache Kafka OperationsApache Kafka DevelopmentMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo