Data Modeling for Hadoop

‹ Terug

Data Modeling for Hadoop - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
4
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Data Modeling for Hadoop voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online cursus leer je de basis van Hadoop kennen en leer je meer over data modeling in combinatie met Hadoop. Deze cursus is ideaal voor personen die nieuw zijn met Big Data, Hadoop en data modeling en meer willen weten over de belangrijkste functionaliteiten van Hadoop. Uw resultaatNa succesvolle afronding van deze cursus ben je bekend met de basis van Hadoop en data modeling. DoelgroepDatabasebeheerdersInhoud cursusHoofdstukkenIntroduction to HadoopIntroduction to Data Modeling in HadoopMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo