MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg (GGZ)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg (GGZ)
‹ Terug

MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2639

Ga naar MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Als verzorgende IG in de geestelijke gezondheidszorg ben je de steun en toeverlaat van mensen met psychische problemen. Begin vandaag nog en ga over 2 jaar aan de slag als verzorgende IG. Daarom kies je voor MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) van het NTI: Officieel erkend mbo-diploma Voordelig lesgeld inclusief studiemateriaal Persoonlijke begeleiding van een mentor Inclusief 11 gratis praktijkdagen Al over 2 jaar aan de slag!

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)