Keyboardspelen voor beginners

‹ Terug

Keyboardspelen voor beginners - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 241

Ga naar Keyboardspelen voor beginners voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je graag keyboard leren spelen? Tijdens de cursus Keyboardspelen voor beginners van NTI oefen je met aansprekende muziek, bekende melodie├źn, populaire liedjes en lichtklassieke stukken. Ook leer je al snel te improviseren en ontwikkel je je eigen stijl. Na afloop van de cursus Keyboardspelen voor beginners heb je alle basistechnieken van het keyboardspelen in de vingers.

Daarom kies je voor Keyboardspelen voor beginners van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal en online geluidsbestanden
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)