Keyboardspelen voor gevorderden

‹ Terug

Keyboardspelen voor gevorderden - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 241

Ga naar Keyboardspelen voor gevorderden voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Vind je keyboardspelen leuk en wil je meer kunnen met je keyboard? Volg dan de cursus Keyboardspelen voor gevorderden van NTI en ontwikkel je eigen stijl. Je leert liedjes spelen op een hoger niveau. Na afloop van de cursus Keyboardspelen voor gevorderden heb je voldoende technisch-muzikale kennis van je instrument om bijvoorbeeld in een band te gaan spelen. Start vandaag nog!

Daarom kies je voor Keyboardspelen voor gevorderden van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal en online geluidsbestanden
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)