‹ Terug

Basisopleiding Verpleegkundige - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
12 maanden
Lesgeld totaal:
€ 870,75

Ga naar Basisopleiding Verpleegkundige voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Tijdens de opleiding Verpleegkundige van het NTI leer je hoe je zelfstandig verpleegkundige handelingen kunt uitvoeren in verschillende situaties. Je leert patiënten begeleiden, advies geven en basiszorg bieden. Tijdens de basisopleiding Verpleegkundige hoef je geen stage te lopen. Je kunt de opleiding Verpleegkundige al in 9 maanden afronden. Wil je meer weten over de basisopleiding Verpleegkundige? Neem contact op met een van onze studieadviseurs.

Daarom kies je voor Basisopleiding Verpleegkundige van het NTI:

  • Inclusief ruim €200,- aan vakliteratuur
  • Je hoeft geen stage te lopen
  • Goede doorstroommogelijkheden

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)