Vakopleiding Gewichtsconsulent + specialisatie Voeding voor kinderen

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Vakopleiding Gewichtsconsulent + specialisatie Voeding voor kinderen
‹ Terug

Vakopleiding Gewichtsconsulent + specialisatie Voeding voor kinderen - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 779

Ga naar Vakopleiding Gewichtsconsulent + specialisatie Voeding voor kinderen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Zie jij het al voor je? Je eigen praktijk als gewichtsconsulent? Gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen én hun ouders? Die droom maak jij waar bij NTI. Tijdens de, door de BGN erkende, opleiding Gewichtsconsulent leer je alles over gezonde voeding, gewicht én ondernemen. Daarnaast verdiep je je in voeding en beweging voor kinderen. Alles om jou klaar te stomen tot een erkend en succesvol (kinder)gewichtsconsulent. Begint het al te kriebelen? Start de gewichtsconsulent opleiding bij NTI. Daarom kies je voor Vakopleiding Gewichtsconsulent + specialisatie Voeding voor kinderen van het NTI: Erkend diploma Gewichtsconsulent Erkend diploma Voeding voor kinderen Gratis praktijkbijeenkomst

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)