‹ Terug

HBO Bachelor Technische bedrijfskunde (TBK) - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
48 maanden
Lesgeld totaal:
€ 5616

Ga naar HBO Bachelor Technische bedrijfskunde (TBK) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij graag Technische bedrijfskunde (TBK) studeren? Dat kan bij Hogeschool NTI met hoge korting indien je nog geen bachelor- of masterdiploma in het reguliere onderwijs behaald hebt. Door een subsidieregeling van de overheid, om deelname van volwassenen aan het hoger onderwijs te stimuleren, kan je middels vouchers een korting krijgen van €1.250,- per semester. Zo kan je voor deze volledige bacheloropleiding maar liefst €10.000,- korting krijgen! NTI vraagt voor jou de vouchers aan. Heb je al een bachelor- of mastertitel, neem dan contact op met onze studieadviseurs om de reguliere variant HBO Technische bedrijfskunde (TBK) te volgen.

Daarom kies je voor HBO Bachelor Technische bedrijfskunde (TBK) van het NTI:

  • Extra voordelig bij NTI: tot €10.000,- korting!
  • Hogeschool NTI, erkend door het Ministerie van Onderwijs
  • Inclusief aan vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)