Basiskennis Opleiding Maatschappelijke Zorg

‹ Terug

Basiskennis Opleiding Maatschappelijke Zorg - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 221

Ga naar Basiskennis Opleiding Maatschappelijke Zorg voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

De Basiskennis Opleiding Maatschappelijke Zorg leert jou meer over psychiatrische ziektebeelden, doelgroepen zoals verstandelijk beperkten, ouderen en cliƫnten met psychiatrische ziektebeelden en verschillende onderzoeken om het EQ te testen. De opleiding duurt 3 maanden en je kunt deze kennis direct toepassen in de maatschappelijke zorg. Enthousiast? Vraag de gratis studiegids aan!

Daarom kies je voor Basiskennis Opleiding Maatschappelijke Zorg van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)