Essentials of Blockchain

‹ Terug

Essentials of Blockchain - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Essentials of Blockchain voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online cursus leer je alles over Blockchain en Bitcoin. De basis van blockchain, de digital currency en alle ins en outs van Bitcoin komen aan bod.Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn Bitcoin keys, transacties, units, de voor en nadelen van Bitcoin, cryptocurrency, Bitcoin mining, wallets, security en nog veel meer.Uw resultaatNa afronding van deze cursus bent u bekend met Blockchain en Bitcoin. U kent alle ins en outs en kent de voor en nadelen van het gebruik van Bitcoin.DoelgroepDatabasebeheerders, Helpdeskmedewerker, Manager, Marketeer, Netwerkbeheerder, Projectmanager, Securityspecialist, Softwareontwikkelaar, Systeembeheerder, Teamleider, Webdesigner, WebontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenIntroduction to Digital CurrencyThe Basics of BlockchainBitcoin Technology FundamentalsWorking with BitcoinMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo