HBO Bachelor Bouwkunde Klassikaal

‹ Terug

HBO Bachelor Bouwkunde Klassikaal - NTI

Niveau:
Klassikaal
Type:
Klassikaal
Duur:
36 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 11484

Ga naar HBO Bachelor Bouwkunde Klassikaal voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij ontwerpen, constructies berekenen en uitvoeringsplannen opstellen voor gebouwen? En vind je het leuk om de schakel te zijn tussen de opdrachtgever, de ontwerper en de uitvoerende partij tijdens de bouw? Dan is de hbo-opleiding Bouwkunde iets voor jou! Tijdens deze klassikale opleiding  krijg je 1 of 2 keer per maand les van topdocenten op een locatie bij jou in de buurt. Na afronding heb je de erkende titel Bachelor of Science op zak.  Je bent dan een bouwkundig ingenieur die precies weet hoe je een bouwproces kunt leiden.

Daarom kies je voor HBO Bachelor Bouwkunde Klassikaal van het NTI:

  • Wettelijk erkend hbo-diploma
  • Hogeschool NTI, erkend door het ministerie van Onderwijs
  • Extra intensieve begeleiding
  • Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)