Creating Web Applications with Sinatra

‹ Terug

Creating Web Applications with Sinatra - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Creating Web Applications with Sinatra voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Sinatra training maakt u kennis met de basisprincipes die Sinatra te bieden heeft. In de cursus leert u hoe u Sinatra kunt installeren en het gebruik van Sinatra met de Thin Server. Daarnaast leert u hoe u een REST dienst kunt maken met Sinatra en hoe u met Sinatra applicaties kunt implementeren met behulp van Heroku en Apache Passenger.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Unix, Datamapper, Ruby, HTTP, entity tags, RSS feed, Rack, en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de mogelijkheden die nodig zijn voor het ontwikkelen van webapplicaties op basis van Sinatra.DoelgroepDe cursus is bedoeld voor webontwikkelaars die willen weten hoe een webapplicatie kan worden gebouwd met behulp van Sinatra.Inhoud cursusDe training / cursus Creating Web Applications with Sinatra is opgebouwd uit verschillende lessen:Sinatra FundamentalsWorking with SinatraMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo