‹ Terug

HBO-programma Werken met een bouwinformatiemodel (BIM) - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 maanden
Lesgeld totaal:
€ 597

Ga naar HBO-programma Werken met een bouwinformatiemodel (BIM) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Met dit hbo-programma leer je alle aspecten van het bouwinformatiemodel (BIM): een werktechniek waarbij in een 3D-model integraal wordt samengewerkt door verschillende partijen in de bouwsector. Je leert bijvoorbeeld 3D bouwkundig tekenen. Daarnaast is een belangrijk onderwerp het up-to-date houden van dynamische informatie. Hierbij komt aan de orde hoe je met meerdere partijen kunt werken aan een 3D-model, waarbij bouwkundige informatie wordt verwerkt zodat alle partijen op de hoogte zijn en blijven van alle afspraken. Meer weten? Vraag de gratis studiegids aan!

Daarom kies je voor HBO-programma Werken met een bouwinformatiemodel (BIM) van het NTI:

  • Erkende onderwijsinstelling
  • In 3 maanden af te ronden
  • Geen vooropleiding nodig
  • Persoonlijke begeleiding door ervaren docent
  • Inclusief webinar

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)