HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Jeugd- en kinderpsychologie Klassikaal

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Jeugd- en kinderpsychologie Klassikaal
‹ Terug

HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Jeugd- en kinderpsychologie Klassikaal - NTI

Niveau:
Klassikaal
Type:
Klassikaal
Duur:
36 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 9684

Ga naar HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Jeugd- en kinderpsychologie Klassikaal voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Help je kinderen en jongeren graag bij het oplossen van problemen? Wil jij graag een belangrijke rol spelen in hun ontwikkeling? Dan is de hbo-opleiding Toegepaste psychologie – Jeugd- en kinderpsychologie de perfecte keus voor jou. Lees snel verder en schrijf je vandaag nog in!

Daarom kies je voor HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Jeugd- en kinderpsychologie Klassikaal van het NTI:

  • Het NTI is erkend door Ministerie van OCW 
  • Officieel erkend hbo-diploma 
  • 1 of 2 keer per maand les bij jou in de buurt

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)