Advanced Wireless Technologies (3.5g, 4g, HSDPA, IEEE)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Advanced Wireless Technologies (3.5g, 4g, HSDPA, IEEE)
‹ Terug

Advanced Wireless Technologies (3.5g, 4g, HSDPA, IEEE) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
14
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Advanced Wireless Technologies (3.5g, 4g, HSDPA, IEEE) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze training / cursus maakt u kennis met de huidige generatie van moderne wireless technologieën. Zowel technologieën voor mobiele dataverbindingen als voor fixed wireless verbindingen. Ook wordt op hoofdlijnen de implementatie van deze technologieën behandeld.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn 3.5G, 4G, UMTS-TDD, HSDPA, service & netwerk architectuur, CDMA, OFDM, slimme antennes, diverse IEEE standaarden en nog veel meer.Uw resultaatU heeft inzicht in de moderne generatie van mobiele en wireless technologieën en standaarden.DoelgroepVoor iedereen die basiskennis wil van de nieuwe generatie wireless technologieën als HSDPA, 3.5G en 4G.Inhoud cursusDe training is opgebouwd uit verschillende lessen:Beyond 3G (B3G)4G Communication Systems4G ImplementationsNon-Cellular Wireless TechnologyMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo