HBO-programma Technische bedrijfskunde

‹ Terug

HBO-programma Technische bedrijfskunde - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1830

Ga naar HBO-programma Technische bedrijfskunde voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je je in korte tijd meer leren over het vakgebied technische bedrijfskunde? Lees dan verder. Tijdens het praktijkgerichte korte hbo-programma Technische bedrijfskunde maak je in 6 maanden kennis met technische bedrijfskunde. Je verdiept je onder andere in technische processen, business management en planning en control. Meer weten over deze interessante opleiding Technische bedrijfskunde? Vraag onze gratis studiegids aan of neem contact op met een studieadviseur.

Daarom kies je voor HBO-programma Technische bedrijfskunde van het NTI:

  • Inclusief praktijkbijeenkomsten en webinars
  • Geen vooropleiding nodig
  • In 6 maanden af te ronden

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)