HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders
‹ Terug

HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1794

Ga naar HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij graag kinderen helpen in probleemsituaties? Dan past het kort hbo-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders bij jou. In een paar maanden leer je hoe je problemen kunt signaleren én voorkomen en verdiep je je in gesprekstechnieken. Bij het kort hbo-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders horen 2 leerzame praktijkbijeenkomsten en een webinar. Vraag voor meer informatie de gratis studiegids aan!

Daarom kies je voor HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders van het NTI:

  • Geen vooropleiding nodig
  • Incl. praktijkbijeenkomsten
  • In 6 maanden af te ronden!

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)