MBO Basisopleiding Financiële beroepen

‹ Terug

MBO Basisopleiding Financiële beroepen - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 984

Ga naar MBO Basisopleiding Financiële beroepen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben je goed met cijfers en kun je het overzicht bewaren? Dan is de mbo  basisopleiding Financiële beroepen jouw ideale startpunt voor een financiële carrière. Je verdiept je tijdens deze opleiding in bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie. Je leert o.a. kasboeken bewerken, facturen opstellen en offertes en orders beheren. Voor de mbo  basisopleiding Financiële beroepen heb je geen vooropleiding nodig en je hoeft geen stage te lopen. Studeer in je eigen tempo en haal een officieel NTI-diploma!

Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Financiële beroepen van het NTI:

  • Officieel NTI-diploma
  • In 6 maanden af te ronden
  • Erkende onderwijsinstelling

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)