MBO Basisopleiding Medewerker marketing en communicatie

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBO Basisopleiding Medewerker marketing en communicatie
‹ Terug

MBO Basisopleiding Medewerker marketing en communicatie - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 588

Ga naar MBO Basisopleiding Medewerker marketing en communicatie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Word jij aangetrokken door de dynamische wereld van communicatie en marketing? Kies dan voor de mbo basisopleiding Medewerker marketing en communicatie. De vakken die je volgt tijdens de mbo  basisopleiding Medewerker marketing en communicatie zijn afkomstig uit de volledige mbo-opleiding Medewerker marketing en communicatie. Zo kun je ontdekken of de wereld van marketing en communicatie bij jou past. Vraag voor meer informatie de gratis studiegids aan of neem contact op met een van onze studieadviseurs.

Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Medewerker marketing en communicatie van het NTI:

  • In 6 maanden af te ronden
  • Geen vooropleiding nodig 
  • Inclusief lesmateriaal

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)