HBO-programma E-juridische Dienstverlening

‹ Terug

HBO-programma E-juridische Dienstverlening - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 615

Ga naar HBO-programma E-juridische Dienstverlening voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Je kunt er nauwelijks meer omheen als jurist: online juridische dienstverlening. In het korte hbo-programma E-juridische dienstverlening leer je in 3 maanden de basis van e-juridische dienstverlening. Welke vormen van e-juridische dienstverlening zijn er? Hoe werkt online mediation en conflicthantering? Bij dit korte hbo-programma hoort een webinar. Schrijf je nu in voor het korte hbo-programma E-juridische dienstverlening en begin morgen al!

Daarom kies je voor HBO-programma E-juridische Dienstverlening van het NTI:

  • Erkende onderwijsinstelling
  • In 3 maanden af te ronden
  • Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)