Access 2010 Compleet

‹ Terug

Access 2010 Compleet - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
11
Lesgeld per termijn:
€ 129

Ga naar Access 2010 Compleet voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Access 2010 cursus / training maakt u uitgebreid kennis met Access 2010. Alle functionaliteiten komen aan bod. Deze Access cursus is zowel bedoeld voor de beginnende Access gebruiker als de ervaren Access 2010 gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden.Microsoft Access is het database programma binnen Microsoft Office 2010. U kunt er eenvoudige tot zeer complexe databases en/of applicaties mee maken. Zowel bedoeld voor zakelijke als particuliere gebruikers. De flexibele opzet van deze cursus zorgt ervoor dat u straks optimaal gebruik kunt maken van Access 2010.Uitgebreide praktijkervaringU krijgt online toegang tot het programma Access 2010. Via uw browser logt u in op een pc waarop alles is geïnstalleerd dat u nodig heeft voor deze cursus. Op deze online pc volgt u onze interactieve cursus en voert u de oefeningen ook echt uit in Access 2010. Geen simulaties, u krijgt echte praktijkervaring. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internettoegang.Op maat gemaakt voor uAan het begin van de cursus doet u een kennistest. Op basis van deze kennistest wordt de inhoud van de cursus afgestemd op uw individuele leerbehoefte en de kennis die u reeds heeft. U krijgt dus alleen die lesstof aangeboden die uw bestaande kennis uitbreidt.Uw resultaatNa het volgen van deze Access cursus kent u alle relevante functionaliteiten van Access 2010 en kunt u Access 2010 optimaal gebruiken in uw eigen praktijksituatie.DoelgroepIedereen die regelmatig met Access 2010 werkt of gaat werken. Zowel geschikt voor beginnende als gevorderde gebruikers. Tevens geschikt voor iedereen die zich wil voorbereiden op het MOS examen (Microsoft Office Specialist).Inhoud cursusDe Access 2010 cursus / training is opgedeeld in verschillende onderwerpen. Uw huidige kennisniveau bepaalt welke onderdelen u per onderwerp krijgt aangeboden.Kennismaking met een databaseCourses beherenDatabases maken, converteren en beveiligenTabellen makenSpeel met de objectenFormulieren om in te voerenBesturingselementen plaatsenBesturingselementen verzorgenRapporten afdrukkenInvoeren...uitvoerenOm er meer van te wetenMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo