HBO-programma HR-accounting

‹ Terug

HBO-programma HR-accounting - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 615

Ga naar HBO-programma HR-accounting voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Werk jij als HR-professional? En wil je je verdiepen in accounting? Dan zit je hier goed. In 3 maanden tijd leer jij de ins & outs van HR-accounting. Je leert jouw plannen en beslissingen onderbouwen met harde cijfers. Het monitoren, meten en analyseren van de waarde van HR is immers van groot belang bij de bedrijfsvoering van de organisatie. Ben jij hierin geïnteresseerd? Vraag dan de gratis studiegids aan.

Daarom kies je voor HBO-programma HR-accounting van het NTI:

  • In 3 maanden af te ronden
  • Leer de ins & outs van HR-accounting
  • Studeren wanneer het jou uitkomt
  • Van digitaal tot klassikaal
  • Actuele studieboeken & online leeromgeving

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)