HBO-programma Employability

‹ Terug

HBO-programma Employability - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 615

Ga naar HBO-programma Employability voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij je verdiepen in employability? Bijvoorbeeld als HRM-professional? Dan zit je hier goed. In 3 maanden tijd leer jij de ins & outs van dit populaire HRM-onderwerp. Je leert ontwikkelingen signaleren en een gezond HRM-beleid te ontwerpen en te implementeren. Aan de hand hiervan houd jij medewerkers vitaal en inzetbaar in het arbeidsproces. Ben jij hierin geïnteresseerd? Vraag dan de gratis studiegids aan.

Daarom kies je voor HBO-programma Employability van het NTI:

  • In 3 maanden af te ronden
  • Leer de ins & outs van Employability
  • Studeren wanneer het jou uitkomt
  • Van digitaal tot klassikaal
  • Actuele studieboeken & online leeromgeving

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)