HBO-programma New business models

‹ Terug

HBO-programma New business models - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 585

Ga naar HBO-programma New business models voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst? Kan de organisatie voldoen aan de verwachtingen van klanten? Biedt jouw bedrijf meer dan een product of dienst? Het korte hbo-programma ‘New business models’ biedt je de mogelijkheid om deze vragen met “ja” te kunnen beantwoorden. In 3 maanden tijd leer jij hoe je als bedrijf, met het oog op de toekomst, meer kunt betekenen voor de klant. Ben jij daarin geïnteresseerd? Vraag dan de gratis studiegids aan. 

Daarom kies je voor HBO-programma New business models van het NTI:

  • In 3 maanden af te ronden
  • Leer meer over toekomstgericht ondernemen
  • Studeren wanneer het jou uitkomt
  • Van digitaal tot klassikaal
  • Actuele studieboeken & online leeromgeving

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)