HBO-programma Commercieel management

‹ Terug

HBO-programma Commercieel management - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1290

Ga naar HBO-programma Commercieel management voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij je ontwikkelen tot een succesvol commercieel manager? Dan is dit programma een uitstekende start! In slechts 6 maanden tijd leer jij de ins & outs. Je verdiept je in bedrijfskundige processen en organisatiekundige modellen. En leert hoe je marketingaspecten koppelt aan management- en bedrijfskundige vaardigheden. Zo ontwikkel jij je tot een manager die uitstekend in staat is de commercie binnen een organisatie aan te drijven. Iets voor jou? Start dan vandaag nog HBO Commercieel management.

Daarom kies je voor HBO-programma Commercieel management van het NTI:

  • Een waardevol certificaat
  • Dé basis voor commercieel management
  • Al in 6 maanden af te ronden
  • Online leeromgeving mét uitdagende opdrachten
  • Onderdeel van HBO Bedrijfskunde MER

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)