HBO-programma Management en leiderschap

‹ Terug

HBO-programma Management en leiderschap - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
4 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 820

Ga naar HBO-programma Management en leiderschap voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Werk jij als manager of heb jij deze carrièrestap voor ogen? En wil jij (beter) leiding leren geven? Dan is dit korte hbo-programma jou op het lijf geschreven. In slechts 4 maanden tijd ontwikkel jij jouw persoonlijk leiderschap. Je leert hoe je medewerkers, teams en organisaties meekrijgt en begeleidt bij veranderingen in de organisatie. Daarnaast verdiep jij je in besluitvormingsprocessen en organisatiestructuren. Iets voor jou? Start dan nu het korte hbo-programma Management en leiderschap.

Daarom kies je voor HBO-programma Management en leiderschap van het NTI:

  • Een waardevol certificaat
  • Dé basis voor succesvol leiding geven
  • Al in 4 maanden af te ronden
  • Online leeromgeving mét uitdagende opdrachten
  • Onderdeel van HBO Bedrijfskunde MER

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)