HBO-programma Operationeel management

‹ Terug

HBO-programma Operationeel management - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1290

Ga naar HBO-programma Operationeel management voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Zie jij altijd ruimte voor verbetering? En wil jij ervoor zorgen dat jouw bedrijf zijn doelstellingen behaalt? Dan is het korte hbo-programma Operationeel Management jou op het lijf geschreven. In 6 maanden tijd leer jij de ins & outs van organisatiekundige modellen. Je leert processen efficiënter inrichten door gebruik te maken van beproefde procesmodellen zoals Lean, Workflow management en Six Sigma. Enthousiast? Schrijf je dan vandaag nog in.

Daarom kies je voor HBO-programma Operationeel management van het NTI:

  • Een waardevol certificaat
  • Dé basis voor operationeel management
  • Al in 6 maanden af te ronden
  • Online leeromgeving mét uitdagende opdrachten
  • Onderdeel van HBO Bedrijfskunde MER

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)