HBO-programma Bedrijfskundig HRM

‹ Terug

HBO-programma Bedrijfskundig HRM - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1720

Ga naar HBO-programma Bedrijfskundig HRM voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij leren hoe jij het HMR-beleid aan laat sluiten bij veranderingen in de organisatie? Aan de hand van het HRM-rollenmodel, veranderingsstrategie, big data en HR-analytics? Dan zit jij hier goed! In 8 maanden tijd verdiep jij je in verschillende bedrijfskundige processen. Je leert o.a. hoe proces- logistiek- en kwaliteitsmanagement van invloed zijn op de ontwikkelingen binnen het bedrijf. En welke technologische ontwikkelingen jou helpen de juiste kandidaten te selecteren. Interessant? Start nu.

Daarom kies je voor HBO-programma Bedrijfskundig HRM van het NTI:

  • Een waardevol certificaat
  • Geen vooropleiding nodig
  • Al in 8 maanden af te ronden
  • Online leeromgeving mét uitdagende opdrachten
  • Onderdeel van HBO HRM 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)