HBO-programma Netwerktechniek en -beheer

‹ Terug

HBO-programma Netwerktechniek en -beheer - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 600

Ga naar HBO-programma Netwerktechniek en -beheer voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Bijna alle organisaties zijn vandaag de dag afhankelijk van ICT. Een goedwerkende IT-infrastructuur is erg belangrijk. De netwerkbeheerder is onmisbaar binnen de organisatie. Hij richt niet alleen de netwerken zo optimaal mogelijk in, maar zorgt er ook voor dat data goed bereikbaar en veilig opgeslagen is. In dit korte hbo-programma Netwerktechniek en -beheer (3 maanden) leer je hoe de technische infrastructuur vorm krijgt en onderhouden moet worden. Wil jij hier meer van weten? Vraag dan snel de studiegids aan.

Daarom kies je voor HBO-programma Netwerktechniek en -beheer van het NTI:

  • In 3 maanden af te ronden
  • Studeren wanneer het jou uitkomt
  • Onderdeel van HBO Informatica

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)