HBO-programma Coaching en Mediawijsheid

‹ Terug

HBO-programma Coaching en Mediawijsheid - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2072

Ga naar HBO-programma Coaching en Mediawijsheid voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij aan de slag als coach? Dan is de korte opleiding hbo coaching en mediawijsheid (8 maanden) misschien wel iets voor jou. Je leert meer over de invloed van de media op de gezondheid en de leefstijl van mensen en de verschillende soorten opvoedondersteuning. Ook wordt ingegaan op de diversiteit in de leefwereld van jongeren. Je leert niet alleen aan de slag te gaan als offline coach, maar ook e-coaching is een onderdeel van de opleiding. Spreekt dat jou aan? Vraag dan snel de gratis studiegids aan.

Daarom kies je voor HBO-programma Coaching en Mediawijsheid van het NTI:

  • Certificaat in 8 maanden
  • Behaal 32 EC’s
  • 3 gratis praktijkbijeenkomsten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)