HBO-programma Opvoeden en Diversiteit

‹ Terug

HBO-programma Opvoeden en Diversiteit - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2430

Ga naar HBO-programma Opvoeden en Diversiteit voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij in een korte periode meer leren over het opvoeden van kinderen en de diversiteit van de leefwereld van jongeren? Dan is het korte hbo-programma Opvoeden en Diversiteit iets voor jou. Met dit flexibele programma doe je in 6 maanden de nodige kennis op. Zo krijg je onder andere inzicht in de verschillende soorten opvoedingsondersteuning en leer je meer over gesprekstechnieken. Schrijf je in voor de korte opleiding Opvoeding en Diversiteit en behaal in 6 maanden een certificaat! Daarom kies je voor HBO-programma Opvoeden en Diversiteit van het NTI: Certificaat in 6 maanden Behaal 24 EC’s 3 gratis praktijkbijeenkomsten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)