MBO Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBO Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen
‹ Terug

MBO Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1428

Ga naar MBO Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Als begeleider van doelgroepen ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van jouw cliënten. Je zorgt ervoor dat de cliënten zich op hun gemak voelen en dat zij een zinvolle dagbesteding hebben, maar je grijpt ook in wanneer het minder gaat. Spreekt dit waardevolle en belangrijke werk je aan? Schrijf je dan nu in voor de mbo basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen van het NTI MBO-College! Je hebt geen vooropleiding nodig en hoeft geen stage te lopen. Na afronding van de basisopleiding kun je de opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk of direct doorstromen naar de volledige mbo-opleiding.

Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen van het NTI:

  • Alleen bij NTI te volgen
  • Iedere dag starten
  • Officiële vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)