HBO-programma Opvoedings- en Ontwikkelingsbegeleider

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Opvoedings- en Ontwikkelingsbegeleider
‹ Terug

HBO-programma Opvoedings- en Ontwikkelingsbegeleider - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1614

Ga naar HBO-programma Opvoedings- en Ontwikkelingsbegeleider voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij geïnteresseerd in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen en jongeren? Volg dan de korte hbo-opleiding Opvoedings- en Ontwikkelingsbegeleider. Met dit flexibele programma doe je in 6 maanden de nodige kennis op. Onderwerpen die aan bod komen zijn persoonlijkheidsontwikkeling, voorschoolse en vroegschoolse educatie en gesprekstechnieken. Schrijf je in voor de korte opleiding Opvoedings- en Ontwikkelingsbegeleider en duik in de leefwereld van kinderen.

Daarom kies je voor HBO-programma Opvoedings- en Ontwikkelingsbegeleider van het NTI:

  • Inclusief volledige vakliteratuur
  • Begeleiding door praktijkgerichte docenten
  • Inclusief praktijkbijeenkomsten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)