HBO-programma IT-architectuur

‹ Terug

HBO-programma IT-architectuur - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1290

Ga naar HBO-programma IT-architectuur voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij je verdiepen in technische infrastructuren, maar wil je (nog) niet de volledige opleiding hbo informatica doorlopen? Volg dan het korte hbo-programma IT-architectuur. In 6 maanden doe je veel kennis op over IT-architectuur, systeemontwikkeling en netwerktechniek en –beheer. Je leert processen en hoe deze samenhangen te analyseren, beheren en beveiligen. Als dat bij jou past, vraag dan snel de gratis studiegids aan.

Daarom kies je voor HBO-programma IT-architectuur van het NTI:

  • In 6 maanden af te ronden
  • Leer over technische infrastructuren
  • Inclusief 4 praktijkbijeenkomsten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)