HBO-programma Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering
‹ Terug

HBO-programma Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 600

Ga naar HBO-programma Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In dit kort hbo-programma Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering (3 maanden) leer je de ICT op de werkplek makkelijker en toegankelijker te maken. Sommige werknemers werken dagelijks vanaf kantoor, anderen doen aan flexwerken en weer anderen werken vanuit huis. De ICT moet daar wel op ingericht zijn. Wil jij daar meer over weten? Maak dan kennis met het boeiende kort hbo-programma Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering. Schrijf je snel in en behaal een waardevol certificaat!

Daarom kies je voor HBO-programma Werkplekbeheer en Kantoorautomatisering van het NTI:

  • Certificaat in 3 maanden
  • Onderdeel van HBO Informatica
  • Inclusief lesmateriaal

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)