HBO-programma Applicatiemanagement

‹ Terug

HBO-programma Applicatiemanagement - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 645

Ga naar HBO-programma Applicatiemanagement voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij je verdiepen in de essentie van applicatiemanagement? Dan zit jij hier goed. In slechts 3 maanden tijd leer jij de ins & outs. Je leert hoe gegevens verzameld, opgeslagen en bewerkt worden binnen de organisatie. Hierbij kijk je naar de volledige keten, van strategie tot uitvoering. Je leert hoe je een informatiebeleid opstelt en hier invulling aan geeft. Ook verdiep jij je in innovaties op dit vlak. Iets voor jou? Start dan vandaag nog HBO Applicatiemanagement.

Daarom kies je voor HBO-programma Applicatiemanagement van het NTI:

  • Een waardevol certificaat
  • Al in 3 maanden af te ronden
  • Dé basis voor applicatiemanagement
  • Online leeromgeving mét uitdagende opdrachten
  • Onderdeel van HBO Technische Bedrijfskunde

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)