HBO-programma Diagnostische vaardigheden

‹ Terug

HBO-programma Diagnostische vaardigheden - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1290

Ga naar HBO-programma Diagnostische vaardigheden voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij jouw diagnostische vaardigheden ontwikkelen? Dan zit je hier goed. In slechts 6 maanden tijd leer jij de ins & outs. Je leert praktische vaardigheden en technieken toepassen. Daarnaast leer je kritisch kijken naar het diagnostisch proces en de verschillende typen gespreksvoering. Door middel van cases en praktijkbijeenkomsten leg jij de verbinding tussen theorie en praktijk. Zo ben jij beter in staat een gegronde diagnose op te stellen. Iets voor jou? Start HBO Diagnostische vaardigheden. 

Daarom kies je voor HBO-programma Diagnostische vaardigheden van het NTI:

  • Een waardevol certificaat
  • Al in 6 maanden af te ronden
  • Dé basis voor jouw diagnostische vaardigheden
  • Online leeromgeving mét uitdagende opdrachten
  • Onderdeel van HBO Social Work

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)