MBO Basisopleiding Medewerker Human Resource Management

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBO Basisopleiding Medewerker Human Resource Management
‹ Terug

MBO Basisopleiding Medewerker Human Resource Management - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 300

Ga naar MBO Basisopleiding Medewerker Human Resource Management voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Als medewerker HRM zorg jij dat de personeelsadministratie op orde is en ben je het aanspreekpunt voor medewerkers als het gaat om verlof, contracten en ziekmeldingen. Lijkt dat jou wat, maar ben je niet in staat de volledige MBO Medewerker HRM te volgen? Kies dan voor deze mbo  basisopleiding! In 6 maanden leer je de belangrijkste theorie. Je hoeft geen stage te lopen. Na afloop heb je kennis over verschillende soorten arbeidsovereenkomsten, wet- en regelgeving en procedures rondom verlof, werkvergunning en gelijke behandeling.

Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Medewerker Human Resource Management van het NTI:

  • Officieel NTI-diploma
  • In 6 maanden af te ronden
  • Erkende onderwijsinstelling

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)