Application Development with Node.js and the .NET Framework

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Application Development with Node.js and the .NET Framework
‹ Terug

Application Development with Node.js and the .NET Framework - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
8
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Application Development with Node.js and the .NET Framework voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Node.js cursus maakt u kennis met Node.js en het .NET Framework. U leert het installeren en werken met Node.js door gebruik te maken van Visual Studio. Tevens maakt u kennis met de verschillende Node.js sjablonen die u kunt gebruiken in Visual Studio. Aan het eind van de cursus wordt uitgelegd hoe u Node.js kunt gebruiken in combinatie met SQL Server en Windows Azure. Denk hierbij hoe u applicaties kunt implementeren van Node.js naar Azure.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Node Package Manager, C#, T-SQL, Webmatrix, MVC application, Azure Software Development Kit, SDK en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de basis en geavanceerde mogelijkheden van Node.js en het .NET Framework.DoelgroepDe cursus is bedoeld voor .NET Ontwikkelaars die op een efficiƫnte en veilige manier applicaties willen ontwikkelen door middel van Node.js en .NET Framework.Inhoud cursusDe training / cursus Application Development with Node.js and the .NET Framework is opgebouwd uit verschillende lessen:Working with Node.js and .NETEdge.js, Node.js, and ASP.NET MVCAzure, Node.js, and SQL ServerMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo