‹ Terug

Kort MBO Doktersassistent - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
13 maanden
Lesgeld totaal:
€ 13,187

Ga naar Kort MBO Doktersassistent voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

De korte MBO-opleiding Doktersassistent is ideaal voor wie in korte tijd beroepsspecifieke kennis wil opdoen in dit vakgebied. Je hebt geen vooropleiding nodig en hoeft geen stage te lopen. Je doet kennis op over geneesmiddelen, de organisatie van de dokterspraktijk, anatomie, fysiologie en pathologie. Ook leer je advies geven en de aard en urgentie van klachten van patiënten te beoordelen. Tijdens praktijkdagen ga je onder begeleiding van een vakdocent aan de slag met medisch technische handelingen en laboratoriumvaardigheden.

Daarom kies je voor Kort MBO Doktersassistent van het NTI:

  • Af te ronden in 13 maanden
  • Inclusief praktijkdagen
  • Officieel NTI-diploma
  • Vakken uit de erkende MBO Doktersassistent
  • Geen stage, keuzedelen en algemene vakken

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)